Csajozás

Nem megy a csajozás, a szex? Nincs szerencséd a csajoknál? Vagy csak egyszerûen tökéletesíteni akarod a tudásod a párkapcsolat teremtés területén? Vagy csak az egyéjszakás kalandok mestere akarsz lenni? Akkor megtaláltad azt az oldalt ami neked kell. Több 100 olvasmány, több 1000 oldal, folyamatos frissítés. Leírások a kapcsolat teremtés, az erotika és a szex minden területérõl.

Hirdetés

Utolsó kommentek

Látogatók

Hogyan küzdd le a félelmed 1.

2009.07.11. 10:13 | ismerkedes | Szólj hozzá!

Hát akkor az van, hogy szükség lesz kisebb lépéseket tenni, hogy leküzdd a félelmed. Mindenki kezdje annál a lépésnél ami neki legjobban megfelel.

 

1.lépés Szemkontaktus

Kezdésnek menj ki az utcára sétálni, és nézz az emberek szemébe. Elég ha csak egy pillanatra a szemükbe nézel. Észre fogod venni hogy vannak olyan emberek, akik elkerülik a szemkontaktust. Ne törődj velük. A lényeg hogy gyakorolj.

P.S. Ha véletlenül ez túl nagy falatnak bizonyulna, akkor gyakorolj otthon tükör előtt. Vagy nézz csajos képeket, és azon gyakorold a szemkontaktust.

 

2.lépés Hosszabbított szemkontaktus

Ugyanaz mint az előző, de ha csajokkal tartod a szemkontaktust, akkor próbáld meg tovább tartani, mint ők ( ő kell hogy előbb elnézzen). Először kicsit nehéz lesz, de egy kis gyakorlás után biztos sikerül.

 

3.lépés Mosoly

Nézz a csajok szemébe, és mosolyogj rájuk. Nem számít hogy milyen kinézetű a csaj, legyen akár jó akár rossz, neked az számít hogy kényelmesen érezd magad csajok közelében. Ezt addig gyakorold amíg kényelmesen nem érezed magad, mert a következő lépésben már beszélni is fogsz.

Lesznek csajok, akik visszamosolyognak, lesznek akik nagyot fognak csodálkozni, lesznek akik rád se néznek, de te NE foglalkozz velük. A lényeg hogy te gyakorolj, és fejlődj.

 

4.lépés Egyszerű beszéd

Egyszerűen kérdezd meg a csajokat az utcán hogy hány óra van ( karórádat vedd le, mobilt kapcsold ki előtte). Vagy kérj tőle tanácsokat. Pl: ruhás boltban megkérdezheted hogy milyen ruhát ajánlana, ha dezodort akarsz venni, akkor arról kérdezd,stb. Vagy akár más egyszerű kérdéseket is feltehetsz neki. Pl: megtudnád mondani, hogy merre van az xy utca?

Ha semmi nem jut eszedbe, akkor egyszerűen köszönj nekik egy nagy mosolyal az arcodon. Pl:Szia,Helló,stb.

 

5.lépés Hosszabb beszéd

Beszélj mindenkivel, akivel csak bírsz. Lehetőleg ismeretlenek legyenek, másképp nincs értelme az egésznek. Próbálj meg minél hosszabb, értelmesebb és érdekesebb beszédeket létrehozni.

Kezdésnek gyakorolhatsz interneten keresztül is. De ha már eleget gyakoroltál, akkor menj ki a “nagyvilágba” gyakorolni.

Ez a lépés egyeseknek nehéz lesz, de minél többet gyakorolsz annál jobb leszel.

 

6.lépés Beszélgetés jó csajokkal

A cím magáért beszél. Kezdeményezz beszélgetést csajokkal akik tetszenek neked. Beszélgess velük mindenhol, utcán, bárokban, boltokban, discókban stb. Egyszerűen csak a beszélgetésre koncentrálj, ne próbáld meg kifogni. Ha már jó leszel a beszélgetésekben, akkor már csak azt kell mondanod hogy meg szeretnéd jobban ismerni, és hogy adja meg a telefonszámát.

 

P.S. Akármelyik lépésnél is kezded tűzz ki magad elé célokat, pl: döntsd el hogy minden nap legalább két órát gyakorolsz. Mielőtt kimennél a nagyvilágba gyakorolni előre írd le egy papírra hogy mit fogsz csinálni, és vidd végez a kitűzött célokat pl:10 mosoly, 5 beszélgetés, stb.

Ja és még egy dolog: Soha ne add fel!!! Néha úgy fog tűnni hogy nem fejlődsz vagy hogy nem vagy képes átlépni a következő szintre, vannak például olyanok akik hetekig gyakorolják a szemkontaktust, amíg rá nem veszik magukat hogy egyszerű beszédbe keveredjenek, vagy hogy mosolyogjanak. De aki kitart annak mindig sikerül !!!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozasi-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr911239983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása