Csajozás

Nem megy a csajozás, a szex? Nincs szerencséd a csajoknál? Vagy csak egyszerûen tökéletesíteni akarod a tudásod a párkapcsolat teremtés területén? Vagy csak az egyéjszakás kalandok mestere akarsz lenni? Akkor megtaláltad azt az oldalt ami neked kell. Több 100 olvasmány, több 1000 oldal, folyamatos frissítés. Leírások a kapcsolat teremtés, az erotika és a szex minden területérõl.

Hirdetés

Utolsó kommentek

Látogatók

A csábítás „fegyverei”

2009.07.11. 12:27 | ismerkedes | 1 komment

 

Neg-ek: Ezek egyfajta negatív “beszólások”, amiket szép csajok lenyugtatására használják. Ki kell hangsúlyoznom hogy ezek nem sértések, és csak gyönyörű lányoknál alkalmazható, akik állandóan bókokat és dicséreteket kapnak. Más esetben fordítva sülhet el a dolog. Legjobb lesz példán illusztrálnom:

 

Ez egy tipikus példa lehet hogy már máshol is olvastátok:

Ha például a lány műkörmöket visel, akkor ne kezdj el bókolni mint majdnem minden más pasi, hanem kérdezd meg tőle hogy igaziak-e. Erre azt kell hogy válaszolja hogy nem. Mire te azt mondod hogy ”Nembaj, attól még jól néznek ki.”

 

Vagy: „Milyen szép a hajad..... igazi?”

Gyengéden meghúzod a haját.

„Jééé...Megmozdult”

 

Esetleg: „ He he, milyen érdekesen rezeg az orrod, amikor beszélsz”

 

Na még egy: „Gyönyörűek a szemeid......megfoghatom?”

 

Stb.

 

VIGYÁZAT!!! Egy beszélgetés alkalmával kb.1-2 neg-et süss el, végső esetben 3-at. És még egyszer megemlítem hogy csak gyönyörű lányoknál alkalmazhatóak.

Nyitóbeszédek: Ha indirekt módon akarod megközelíteni a csajokat (vagyis nem akarod mindjárt kimutatni hogy érdeklődsz iránta) akkor ezeket használhatod (Nem kötelező. Jobb ha sajátot találsz ki). Így lesz miről beszélned amikor odamész a lányhoz.

Pl:

 

-Helló. Érdekelne a véleményetek valamivel kapcsolatban. Szóval...Járnátok-e egy olyan pasival, ami még mindig tartja a kapcsolatot a volt barátnőjével?

(Erre kaptok egy igen vagy egy nem választ. Utána folytatjátok...)

-És mi van akkor ha ez a pasi képeket tart a barátnőjéről a fiókjában....

-Blabla...bla bla bla........bla......bla bla bla...

-...Ezt azért kérdezzen, mert van egy barátom, aki jár egy lánnyal, aki képeket tart a volt pasijáról. Szerintetek mit kellene tennie?

-Bla...bla..blablabla..........

 

 

Sziasztok lányok, érdekelne a véleményetek hogy milyenek manapság a fiúk.

 

Gondoltam, hogy növesztek egy kis szakállat itt az államon. Szerintetek hogy állna?

 

Járnátok-e egy olyan pasival aki sátorban él?

Bla,bla,bla.

És ha egy szuper modern sátra van?

 

Érdekelne a véleményetek. Szerintetek ki hazudik többet, a fiúk vagy a lányok?

 

Ha egyszerű kérdéssel nyitsz meg egy csoportot, akkor jó hogyha valami történetet találsz ki a kérdéshez, hogy folytatni tudjad a beszélgetést. Például a ki hazudik nyitóbeszédnél kitalálhatsz egy történetet hogy az interneten olvastál egy cikket amiben azt állították hogy a nők többet hazudnak, és később az egyik barátnőd is az azt mondta hogy szerinte is a nők hazudnak többet.(itt jó hogyha fel tudsz hozni példákat).És ne feledd hogy nem a nyitószöveg a fontos, hanem az hogy mit kezdesz a válaszokkal.

 

Kino: Kino=érintés. Fontos dolog, hogy megérintsed a lányt egy NEM-szexuális helyen, miközben beszélsz vele (váll, könyék,stb). Amikor megérinted, a lány a szervezete oxitocin hormont kezd el termelni. Ezzel azt éred el, hogy a lány potenciális szexuális partnerként fog rád nézni. A férfiaknál is létezik ez a jelenség, de a nőknél 10-szer erősebb.

Tudósok végeztek kísérleteket, ahol két szobában ismeretlen párok beszéltek egymással. Az egyik szobában a férfiaknak meg volt tiltva hogy megérintsék a lányt, míg a másikban kötelező volt. Az első szobában nagyon kevés lány érzett vonzódást a fiúk iránt, míg a másikban ez a szám drasztikusan megnőtt.

Az érintést az olyan pasik akik természetesen sikeresek a nőknél folyamatosan használják. Az érintésnél óvatosnak kell lenned hogy nehogy túl „furcsának” vagy „bénának” tűnjél, ezért próbáld meg minél természetesebben megérinteni a lányt.

 

Testbeszéd: Ha keresztbe rakott kezekkel, lehajtott fejjel, begörbített háttal és egy nagyon komor arckifejezéssel közelítesz meg egy lányt / lányokat és még a szemkontaktust sem tartod, akkor ne számíts sok sikerre. De viszont ha kihúzott háttal, és egy nagy mosollyal az arcunkon közelíted meg őket, akkor sokkal több esélyed lehet.

A lány testbeszédét figyelve megtudhatod hogy hogyan haladsz a hódítással. Ha pl. keresztbe rakja a kezeit, akkor vagy fázik vagy rosszul érzi magát valami miatt. Pl:lehet hogy el kell mennie valahova, vagy unja magát melletted,stb.

Ha például randin vagy és a csaj felé hajolsz, akkor azt mutatod ki hogy érdeklődsz a csaj iránt, ami egy jó dolog, kivéve akkor ha túl korán kezded el az érdeklődést a csaj iránt, akkor azt fogja hinni, hogy bármikor megkaphat, és így könnyen elveszti az érdeklődését. Jobb lenne eleinte inkább lazán hátradőlnöd, mintha tiéd lenne az egész világ. Később előrehajolhatsz ha a lány kimutassa az érdeklődését irántad, vagy ha a lány szégyenlős, akkor kezdeményezd te az előrehajolást, ha a lány ezek után nem hajol előre, akkor csak dőlj vissza.

 

Tükrözés: Próbáld meg a testeddel hasonló pózt felvenni mint a lány. Egyszóval utánozd. Ettől a lány kényelmesebben fogja magát érezni a környezetünkben. A tükrözés természetesen is megtörténik az emberek között, figyeld csak meg a párokat, akik hoszab ideje járnak, általában hasonló pózban vannak, főleg hogyha beszélgetnek.

Régebben volt egy műsor a Dicovery Channelen, ahol az üzleti életről volt szó. Két cég egy-egy képviselőjének volt egy megbeszélése. Eleinte nem értettek egyet, később az egyikőjük tudatosan elkezdte tükrözni a másikat, hasonló testhelyzetet vett fel mint a másik, és a hangját is tükrözte (lassabban és mélyebben beszélt mint ahogy a másik képviselő). Ezután a megbeszélés jelentősen javult, és egy nagy vita helyett, egy sikeres megbeszélés lett a vége.

A tükrözést használhatod, arra is hogy a lányt más érzelmi állapotba hozd. Például ha a lány unatkozik vagy rossz kedve van akkor a testével zárt testhelyzetet vesz fel (keresztbe rakott kezek, vagy lábak). Ekkor kezd el tükrözni. Ezután fokozatosan változtasd a testpozíciódat egy nyitott testhelyzetbe, de figyelj oda hogy ő is kövessen.

 

Mavec: (Mental Arousal Via Eye Contact). Magyarul annyit jelent hogy Gondolati Felizgatás Szemkontaktussal. Miközben a lánnyal beszélgetsz és szemkontaktust tartasz, gondolj izgalmas erotikus jelenetekre vele. Ezzel azt éred el hogy tudatalatti szinten rávezeted hogy szexuális állapotban legyen.

A Mavec testbeszéden keresztül működik. Pl. az arcban kb. 80 izom van amit tudatosan nem lehet irányítani, amikor szexuális dolgokra gondolsz akkor ezek az izmok átállnak, és a lány tudat alatt észreveszi. A tükrözésnél említettem hogy az emberek tükrözik egymást, a mavec-nél te kell hogy kezdeményezd ézt a fajta testbeszédet, és ha valamennyire tetszel a lánynak, akkor ő el fog kezdeni tükrözni, és egyszer csak azt fogja észrevenni hogy szexuális gondolatai támadnak fel irántad, de nem fogja tudni hogy mitől 

 

Téves időmeghatározás: Ha leülsz egy lányhoz, vagy egy csoporthoz beszélgetni, akkor mondd azt hogy csak egy pár percre ülsz le mert sietsz valahova. Ezzel csökkented a feszültséget a lánynál és nem fog arra gondolni, hogy hogyan szabaduljon meg tőled ha véletlenül unalmas leszel, hiszen úgyis nemsokára elmész. Itt még az a jó hogy később ha kifogysz a beszélgetés témákból, akkor bármikor mondhatod hogy most már sietned kell. Ezután vagy megmondod hogy adja meg a telefonszámát mert szívesen beszélgetnél vele máskor is, vagy csak egyszerűen elköszönsz tőle.

 

Páva elmélet: A páva elmélet lényege az hogy kitűnjél a tömegből az öltözködéseddel, kinézeteddel.

Az állatvilágban a páváknál és néhány más állatfajnál általában azt a hímegyedet veszik körbe a nők aki a legjobban kitűnik a tömegből. A hím a kitűnéssel azt mutatja hogy életben tudott megadni annak ellenére hogy a ragadozók szinte mindig őt látják meg először. Így a nőstények feltételezik hogy gyors, erős, és kitartó hímről van szó akinek hasonló képességű utódai lesznek.

Az embereknél is hasonlóképpen működik. Itt a férfi azt mutatja hogy elbír azzal a szociális nyomással (avagy figyelemmel) amit a „furcsa” öltözködéséből ered. Szociális nyomás alatt azt értem hogy több pasi fog kötözködni vele, több negatív beszólást kap, stb.

Élő példákat szinte bármelyik iskolában lehet látni. A rossz fiúk akik kitűnnek a kinézetükkel a tömegből (bőrdzseki, vagány frizura, fülbevaló,stb.) mindig felkeltik az emberek figyelmét -főleg a tanárokét- és így több bajba sodorják magukat, de nem változtatnak magukon és így azt mutatják ki hogy elbírnak a problémákkal. Ebből kifolyólag a csinos nők jobban vonzódnak hozzájuk.

Ellenkező példa a jófiú, aki mindig semleges kinézetű és állandóan próbál beilleszkedni a tömegbe, nehogy valakinek a figyelmét felkeltse, mivel nem bírna el a fokozott figyelemmel, és nem bírna el kritikákkal amiket esetleg kapna.

 

Beépített parancsok: Ha azt mondom hogy ne gondolj egy fehér nyúlra, akkor valamilyen szinten rá kell gondolnod a fehér nyúlra hogy megértsd hogy mit mondok. Ha azt mondom hogy ne gondolj a jobb füledben lévő hőmérsékletre, akkor rá kell gondolnod függetlenül attól hogy idáig a figyelmed teljesen máshova figyelt.

Ez azért van mert a tudatalatti nehezen tudja regisztrálni a „nem” szót. Ha egy gyereknek a szülei például azt mondják hogy „Ne ejtsd le a poharat” akkor ezzel a módszerrel úgymond hipnotizálják, és így növekszik annak az esélye hogy a gyerek leejti a poharat. Vagy ha valakinek egész élete során azt mondják hogy „NEM vagy buta” akkor butának fogja magát képzelni, és így nehezebben ér el sikereket az életben. Vagy gyerekek amikor fociznak és az egyik társuknak folyamatosan azt mondják hogy „NE bénázz” akkor az a társuk sokkal többet fog bénázni mivel az agya folyamatosan a bénázásra gondol. Úgyhogy csak óvatosan a beépített parancsokkal.

Ugyanezt az elméletet fel lehet használni csajozásban is. Például ha a lány nem akarja oda adni a számát, akkor csak azt kell mondanod hogy „NEM azt mondtam hogy járjunk, csak azt hogy valamikor találkozzunk hogy jobban megismerhesselek.”, így a lánynak el kell képzelnie hogy milyen is lenne az hogyha járnátok.”. A beépített parancsok elmélete más helyzetekben is alkalmazható, amit nem fogok részletezni, mindenkinek a fantáziájára bízom.

Csajozásnál a beépített parancsok fordítva is elsülhetnek, ha például a lány valamilyen oknál fogva undorítónak talál és te azt mondod neki hogy „NEM azt mondtam hogy szexeljünk, hanem ...” akkor a szex amit elképzel veled szintén undorító lesz, és így csak jobban visszataszítod magadtól a lányt. A beépített parancsokat katalizátorként (gyorsítóként) kell elképzelni, ami segíthet abban hogy gyorsabban haladj a hódítással.

Még egy dolog. Vannak kivételek is a beépített parancsoknál. Ha egy olyan emberen alkalmazzuk akinek a tudatalattijában erősen rögzülve van például hogy embert ölni rossz dolog, és te olyan parancsokat adsz ki hogy öljön, akkor (szerencsére) nem fog ölni. Csajoknál úgyszintén. Ha például a lány szigorúan vallásos családban nőtt fel, és egész életében azt hallotta hogy a szex rossz és gonosz dolog, akkor szexes beépített parancsokkal nem sokat érsz el.

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozasi-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr271240192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stikmann · http://stickman.hu 2009.08.14. 22:29:08

Annyit azért hozzáfűznék, hogy ezekre nem érdemes egy tized másodpercnél tovább gondolni, mert akkor nagyon természetellenes lesz a viselkedésünk, ami sokkal fontosabb.

Ettől még jó tippek, tényleg, de csak módjával :D
süti beállítások módosítása