Csajozás

Nem megy a csajozás, a szex? Nincs szerencséd a csajoknál? Vagy csak egyszerûen tökéletesíteni akarod a tudásod a párkapcsolat teremtés területén? Vagy csak az egyéjszakás kalandok mestere akarsz lenni? Akkor megtaláltad azt az oldalt ami neked kell. Több 100 olvasmány, több 1000 oldal, folyamatos frissítés. Leírások a kapcsolat teremtés, az erotika és a szex minden területérõl.

Hirdetés

Utolsó kommentek

Látogatók

A csábítás „fegyverei”

2009.07.11. 12:27 | ismerkedes | Szólj hozzá!

 

Mosoly: Ez talán az egyik legfontosabb “fegyver” az összes közül. Mielőtt odamennél egy csajhoz vagy egy csoporthoz okvetlenül mosolyogj. Így azt mutatod neki tudat alatt szinten hogy veszélytelen vagy, barátkozni jössz. Sok pasi ott rontja el az egészet, hogy próbálja magát kemény csákónak bemutatni, mint a filmekben, utána pedig csodálkozik, amikor a csaj lekoptatja. Persze vannak lányok akiknek pont az ilyen pasik jönnek be, de legtöbbjüknek a mosolygós pasik a nyerők.

 

 

TOVÁBB A BEJEGYZÉS OLVASÁSÁHOZ>>>

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozasi-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr271240193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása