Csajozás

Nem megy a csajozás, a szex? Nincs szerencséd a csajoknál? Vagy csak egyszerûen tökéletesíteni akarod a tudásod a párkapcsolat teremtés területén? Vagy csak az egyéjszakás kalandok mestere akarsz lenni? Akkor megtaláltad azt az oldalt ami neked kell. Több 100 olvasmány, több 1000 oldal, folyamatos frissítés. Leírások a kapcsolat teremtés, az erotika és a szex minden területérõl.

Hirdetés

Utolsó kommentek

Látogatók

Öld meg az elszántságot

2009.07.11. 10:08 | ismerkedes | Szólj hozzá!

A Don Juan az elme egy állapota, nem módszerek és trükkök listája

 

Ezt muszáj volt kimondani mert így eljutunk az „elszántság” témájához.

 

Végül is, mindannyian elszántak vagyunk a vágyaink által. Nem keresnénk tippeket és válaszokat ha nem vágynánk barátnőre vagy több barátnőre (kezdesz kíváncsi lenni mi?). Mindannyian akarunk barátnőt (vagy több barátnőt) de a vágyaink és érzéseink kihozzák belőlünk az elszántság jellemző vonásait.

 

A munkahelyemen , megkérdeztem a nőket hogy miből gondolták hogy a munkatársuk elszánt. Itt van néhány válaszuk:

 

-Állandóan figyelnek a nőkre

-Állandóan hívogatnak (és mindjárt hívogatnak miután megszerzik a számot, stb.)

-Minden lehetőséget kihasználnak hogy beszéljenek velük(és mindent elmondanak magukról)

-Mindig elérhetőek

-Sohasem hajlandóak elsétálni (Sohasem akarnak ellenkezni, mindig könyörögnek).

-stb.

 

Mi a hasonló a fentiekben? Talán az hogy a pasi a nőt rakja az állványra saját maga helyett.

 

Képzeld el ha egy nő csinálná ugyanezeket a dolgokat veled. Képzeled el hogy a nő megszállott lenne veled, állandóan hívogatna, állandóan ráérne, és állandóan RÁD töltené az idejét. Minden érdeklődésed ami lenne a lány iránt gyorsan elpárologna. Miért? Azért mert a fejedben ezt a két dolgot gondolnád: „Senki más nem akarhatja,” ÉS „ha ő MEGSZÁLLOTT irántam, akkor jobb csajoknál is elérhetem hogy érdeklődjenek irántam.” A lány elszántsága lehangol. Ugyanez igaz a nőkre is.

 

A nők nem vonzódnak az elszánt pasikhoz. Pont. Ezt mondtam a munkatársamnak és a válasza ez volt: „Hát, nem tehetek róla én ilyen vagyok.” Remélhetőleg egyszer felfogja hogy az állandó dolog a hibák sorozatában ő. Szóval ha valaki azt mondta hogy elszánt vagy, akkor gondold meg hogy az e vagy.

 

Van egy kulcs hogy örökre eltüntesd az elszántságot. Nincs egyszerű „trükk” ami megöli az elszántságot. Az nem abban lesz ahogy öltözöl, beszélsz, vagy hogy hova mész randira. Nem, a KULCS abban van ahogy gondolkodsz.

 

A KULCS az elszántság megöléséhez (és a nők tömeges vonzódásához) hogy azt GONDOLD és HIDD hogy te vagy a nagy nyeremény.

 

Az elszánt pasik ezt nem teszik. Ők a nőt látják nyereményként saját maguk helyett. Úgy látják hogy a nőt kell isteníteni maguk helyett. Így könyörögni fognak és átváltoznak „kedves pasivá”. (És a kedves pasik mindig VESZTENEK.)

 

Ha úgy viselkedsz a nővel szemben mintha értékes arany lenne, akkor elfogja hinni hogy ő aranyból van. És amint elhiszi, dobni fog mivel TE megadtad neki azt az érzést hogy Ő jobb mint te. Amint azt gondolja KI FOG TÉGED CSERÉLNI valaki jobbra, mivel adtál neki okot hogy azt higgye hogy NEM ÉRDEMLED MEG A NAGYSÁGÁT.

 

Elvégre, ha azt gondoljuk hogy összejöhetünk valaki jobbal, akkor azt fogjuk tenni. Ez igaz férfiakra és nőkre is. Az utolsó dolog amire készen állunk hogy letelepedjünk egy társsal amikor jobbal is lehetnénk. (Ezért van az hogy a kihívás ennyire fontos a randizós világban.)

 

A lecke: Ne adj neki okot hogy jobbnak érezze magát tőled. Te vagy az ARANY; a lánynak izgatottnak kell lennie csak azért hogy lehetősége legyen nálad.

 

Az első lépés a herceggé válásban amiről minden nő álmodik az hogy HERCEGKÉNT GONDOLJ MAGADRA.

 

Amikor azt GONDOLOD hogy te vagy a herceg, hogy te vagy a nagy nyeremény, az összes „elszántsági” jel ami sugárzódott belőled eltűnik és egy vonzódási aura fog körbevenni. Használd ezt a fajta gondolkodást az összes Don Juan trükkel amit ismersz, és ellenállhatatlan leszel.

 

Nézzük meg még egyszer az elszántsági jeleket:

 

-Állandóan figyel a nőre

Most hogy te vagy a Herceg, nincs időd hogy állandóan figyelj a nőre. A herceg kedves, lelkes, mosolyog, de vannak dolgai amiket meg kell csinálnia. A herceg ideje drága. A nő kell hogy kiérdemelje a figyelmed; nem szabad csak úgy megadnod nekik.

 

-Állandóan hívogatnak (és mindjárt hívogatnak miután megszerzik a számot, stb.)

A nagy nyeremény egyszerűen NEM hívogathat állandóan mivel több tonnányi telefonszáma van. A nagy nyeremény nem versenyzik egy nőért. Hanem a nők versenyeznek érte.

 

-Minden lehetőséget kihasználnak hogy beszéljenek velük(és mindent elmondanak magukról)

Miért mondana el a herceg saját magáról mindent a nőnek? Nem, a nőnek kell hogy bizonyítania magát neked mivel te vagy a portéka. A herceg csak jutalomként mondhat el dolgokat magáról. A nő szereti ezt a rejtélyességet és úgy látja a herceget mintha a hagyma rétegeit szedné le, és fokozatosan ismeri meg.

 

-Mindig elérhetőek

A nagy nyeremény mindig el van foglalva a nőkkel! A lányoknak harcolniuk kell az idődért, és NEM fordítva.

 

-Sohasem hajlandóak elsétálni (Sohasem akarnak ellenkezni, mindig könyörögnek).

A herceg nem viselne el semmilyen tiszteletlenséget a nő irányából. Ha a nő tiszteletlenséget mutat iránta akkor ott hagyja a lányt. A herceg TUDJA hogy az összes nő vele akar lenni így bármikor kiléphet a kapcsolatból.

 

Most tudom hogy azt gondolod, „Pook, nem viselkedhetek úgy mint egy herceg vagy mint a nagy nyeremény. Nem szaladnak utánam tömegesen a nők.” Ez az OK és a HATÁS visszafordítottja. FELTÉTELEZD hogy te vagy a nagy nyeremény, GONDOLD hogy az vagy, és ahogy gondolkodsz az leszel. Ez önbeteljesítő jóslatként teljesül(ezt hívják a pszichológusok pygmalion effektusnak - ford. megj.). Viselkedj a hobbijaiddal úgy mintha több értékük lenne mint a nőknek (vagy viselkedj a hobbijaiddal mintha más nők volnának). Ha azt gondolod hogy te egy nyeremény vagy, akkor úgy fogsz viselkedni és a nők tudni fogják hogy az vagy.

 

A nők bizonyos dolgokat szeretnek a pasikban. Azzal hogy azt gondolod hogy te vagy a nagy nyeremény a következő dolgok „TERMÉSZETESEN” fognak jönni bármilyen erőltetés nélkül.

 

-Jó kinézet

Nem változtathatod meg a génjeidet. De megváltoztathatod azt ahogy bánsz a génjeiddel. Egy herceg rongyos ruhákban mászkál? A nagy nyeremény lehajtott fejjel sétál? NEM! Elvégre te a legjobbak közül való vagy. Így hasonlóképpen viselkedj.

 

Bárki viselhet ruhákat. De kevesen viselhetnek ruhát büszkén. Csak egy páran viselhetnek ruhát ami úgy tűnik hogy természetesen illik hozzájuk és egy fontossági aurát készít körülöttük. A jó viselet, a jó „cérnák”, az eredménye annak ahogy gondolsz magadra. A nők ezt tudják, és ez az oka annak hogy ez miatt ítélnek.

 

-Humor

 

A csajok IMÁDJÁK a humort. A herceg és a nagy nyeremény viccesek mivel tudják hogy ők, saját maguk, szórakoztatóak. Nem aggódnak, „Jaj istenem, ez a csaj nagyon aranyos! Hogy vonzhatom magamhoz!?” Ők feltételezik hogy a csaj vonzódik hozzájuk és szórakoznak emellett.

 

Ne légy szégyenlős. Hagyd hogy a személyiséged RAGYOGJON. Ha azt gondolod hogy te vagy a nagy nyeremény, akkor ennek magától kell jönnie mivel nincs mitől félned.

 

-Dominancia

 

Te vagy a FÉRFI. Te kell hogy IRÁNYÍTS. Az elszánt pasik próbálnak „kedvesek” lenni minden formában hogy megnyerjék a lányt (és így vesztenek, természetesen). De a herceg és a nagy nyeremény ELSÖPRIK A LÁNYOKAT A LÁBUKRÓL. Amikor azt GONDOLOD hogy te vagy a portéka, akkor felfogod hogy nevetséges hogy a kapcsolatot és flörtölést tojásokon való sétaként fogd fel. TE határozod meg a szabályokat, és NEM fordítva. Elvégre, TE vagy a nyeremény amiért küzdeni kell.

 

Nézd meg a szappanoperákat és a romantikus regényeket. A nők FÉRFI mellett szeretnek lenni, nem kisfiú, nem csákó, és határozottan nem „kedves pasi” mellett.

 

A dominancia szintén azt jelenti hogy magabiztos vagy. Ne beszélj puha hanggal. Beszélj ERŐSEN és viselkedj ERŐSEN. Elvégre a herceg aggódik hibák elkövetése miatt? Nem, és te sem kell hogy aggódj? Nem, és nem kell neked se.

 

Tudom, tudom. Hallom ahogy mondod, „De aggódnom kell a hibák miatt mert még egy 'tanulási tapasztalatom' lesz a kezeimen.”

 

Ez egy JÓ DOLOG. Mondjuk azt hogy egy normális beszélgetésben, mondanod kell egy szavat amit nem tudsz kiejteni. A legtöbb ember halkan mondja ki félve a kritizálástól. Ez hülyeség. Mond ki a szavat HANGOSAN! Ereszd meg hogy megismételjem. Mond ki a szavat HANGOSAN! Ha hibázol, ki leszel javítva. A hibák letisztázása MINDIG jó dolog és SOHASEM kell félni tőle.

 

Ugyanez vonatkozik a randizásra is. Ne randizz tétovázással és szégyenlősséggel; randizz teljes határozottsággal. Jegyezd meg, a legnagyobb kockázat az életben az hogyha nem kockáztatsz semmit.

 

-Ambíció

Amikor nyereményként gondolsz magadra, akkor tudod hogy a nők nem elsődlegesek az életedben. Elvégre, a nagy nyeremény tudja hogy bármelyik nőt kifoghatja bármikor akarja. Amikor jól érzed magad az életben, akkor abbahagyod hogy félj a sikertől és követeled hogy az élet mindenét megmutasson. Célozd meg a holdat. Ha nem sikerül, akkor legalább a csillagok között leszel.

 

Így végtére, túl sok pasi gondolja hogy szüksége van egy lányra hogy „teljes” legyen az élete. Ennek az eredménye hogy ezek a pasik az elszántság jeleit fogják leadni. A sikert először az elmén keresztül kell elérni, aztán a világon keresztül, sohasem fordítva.

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozasi-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr761239974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása