Csajozás

Nem megy a csajozás, a szex? Nincs szerencséd a csajoknál? Vagy csak egyszerûen tökéletesíteni akarod a tudásod a párkapcsolat teremtés területén? Vagy csak az egyéjszakás kalandok mestere akarsz lenni? Akkor megtaláltad azt az oldalt ami neked kell. Több 100 olvasmány, több 1000 oldal, folyamatos frissítés. Leírások a kapcsolat teremtés, az erotika és a szex minden területérõl.

Hirdetés

Utolsó kommentek

Látogatók

Felszedőszövegek

2009.07.11. 10:15 | ismerkedes | Szólj hozzá!

„Hiszel a szerelemben első látásra... vagy sétáljak el előtted még egyszer?”

 

„Nem akarlak sürgetni, és nem jó dolog anélkül szexelni, hogy mindketten akarnánk. miattam ne aggódj, én akarom!”

 

„Tényleg ilyen meleg van idebenn, vagy csak tőled forr a levegő?”

 

„Kefélj meg, ha tévednék, de nem találkoztunk már valahol?”

 

„Milyen érzés, hogy te vagy a legszebb lány a szobában?”

 

„Ő a barátod? Szerintem én tudok ennél jobb is lenni.”

 

„Úristen, megfulladok! Gyorsan, egy szájon keresztüli lélegeztetést!”

 

Nos igen...

 

Hát van-e még más briliáns ötleted?... az én tankom üres attól félek. Habár még mindig kapok üzenetet pasiktól akik könyörögnek hogy... „légy szives adj egy tökéletes felszedőszöveget amitől a nők hipnotikusan belém szeretnek...”. Állandóan elkeserítem őket, amikor azt mondom nekik hogy nem segíthetek rajtuk ilyen formában. Ez nem az amiről a High Status Male c. könyvemben szó van. Én nem lopakodok oda nőkhöz és nem súgok a fülükbe valamilyen „varázslatos misztikus felszedőszöveget”, hogy az ártatlan hipnotikus varázslat alatt lévő hölgyikéket hazavezessem, és este jól megdu*jam. Ha valaki tud ilyen hipnotikus felszedőszövegről, akkor azonnal küldje el mert saját magam is ki akarom próbálni. Nem fogom elmondani senkinek se ha titokban akarod tartani...ezt megígérem.

 

Biztos vagyok benne hogy senki se fog kitalálni ilyen szöveget mivel nem hiszem hogy bárki is kitalált volna egy ilyen általánosított és könnyen megjegyezhető módszert csajozáshoz. Egyszerűen azért mert nem lehetséges. Hogy is találhatnál ki valami tökéletes... valamit amit a nőnek mondasz ami magába foglalja az összes elképzelhető lehetőséget ami a férfiak és a nők között létezik? Valamit ami magába foglalja a személyiségek közötti különbségeket, az előre meghatározott felfogást a helyes szociális viselkedésről, a pillanatnyi élet szakaszt, hormon egyensúlyt, vallási hitet, a fizikai önképet, szociális kondicionálást, és a pillanatnyi kedvet? És nem is kell említeni hogyan fog reagálni a tudatalattija ha meglássa az arcodat! Emlékezteted-e tudat alatt arra a pasira akibe régen őrülten szerelmes volt és megakart vele házasodni? Vagy a Mr. Tökéletesre emlékezteted?

 

Vagy a Mr. molesztáló mostoha apára?

 

Értsd meg hogy a nőfelszedési képességednek nagyon kevés köze van a varázslatos nyitószavakhoz amiket mondasz, és szinte MINDEN a varázslatos nyitó hozzáállásodnak köszönhető.

 

A nők érzelmi lények – sokkal jobban mint a férfiak (kivéve közületek azokat akik kétségbeesetten próbálnak csajokat lefektetni és így undorító kétségbeesési „szagot” árasztanak magukból). A nők látni akarják a lehetőséget benned, hogy képes vagy érzelmeket kelteni bennük. A nőket nem nagyon érdeklik a férfi szavak, sokkal jobban érdekli őket a férfi megjelenés. Férfi megjelenés? Ez alatt azoknak a minőségeknek és karakterisztikáknak a keverékét értem ami nőknek egy jelet ad hogy az a férfi tiszteletet (és esetleg dominanciát) ért el a többi hím között. Ez a viselkedés egy láthatatlan aurát képez ami a nő szívét tűzbe hozza az akarata ellenére.

 

Ez így működik, mivel ez a viselkedés egy ösztönös reakciót kelt a tudatalatti pszichéjében ami azt mondja hogy -- itt az idő hogy párosodni.

 

Értsd meg hogy az emberek a magasabb intellektuális jelektől „esnek szerelembe” – NEM pedig egyszerű vegyszerektől mint az alsóbbrendű állatok. Amikor az emberek - férfiak és nők – bizonyos audio-vizuális-szaglási jeleket kapnak valamelyik közeli ellenkező nemű embertől amik egy bizonyos sémát mutatnak a nagy valószínűségű sikeres nemzési képességről (pl: fiatalság a nőkben, hatalom a férfiakban), a „régi” agyuk automatikusan a párzás lehetőségére kondicionálódnak. Így kell lennie – az emberiség nem maradt volna fent másképpen. A reprodukció, és a túlélés a legfontosabb minden életformánál.

 

Az nem azt jelenti hogy ezeket az ösztönöket nem lehet a gondolkodó elménkkel visszaszorítani habár, legtöbbször vissza vannak szorítva. Nem megyünk mindenfelé és gondolkodás nélkül du*juk egymást, hanem civilizáltak vagyunk. Irányítva vagyunk.

 

Hát – talán irányítva vagyunk olyan értelemben hogy a saját kifejlesztett (egyedülállóan emberi) szégyenérzetünk visszatart bennünket. A szégyen egy nagyon erős hatalom mindannyiukban ami meghatározza a határokat hogy miket tudunk véghezvinni. A szégyen súlyát amit magunkkal viszünk szinte mindjárt érzékelni lehet mint az alapvető erőt ami mindannyiunk cselekedetei mögött van. Az alakját az életünk össz tapasztalata képzi, és főleg az hogy hogyan reagáltunk rájuk, azaz hogy képeztük-e viselkedést vagy nem.

 

Amikor a csajozásról van szó, a férfi szégyenérzet nagyon az útban tud állni. A szégyenérzet a hierarchikus pozíciónkról a körülöttünk lévő hímeknél. A szégyenérzet félelmet szül, és a félelem az alacsony státuszú hím jelzőjévé válik – a férfi akit más hímek megvertek és a helyére raktak. Amikor a lány megérzi a félelmedet, akkor kényelmetlenül kezdi el érezni magát és mindjárt el akar menni tőled. Ha kinyújtod a kezed hogy lágyan megérintsd... tele félelemmel, akkor az érintésed kellemetlenül és undorítónak fog tűnni.

 

Ellenben, a magas státuszú férfi önbizalomtelien viselkedik ami úgy látszik(nem feltétlenűen) mint a félelem mentessége. Ha megtanulod hamisítani a magas státuszú férfi illúzióját, akkor a nők körében zavaró helyett vonzónak fogsz tűnni. Ez megéri az össz fáradtságot.

 

Egy teszt során megkérdezték a nőket, hogy milyen lenne a jó felszedés? Egy válasz eltért a többitől...”a férfi aki úgy néz ki mintha legalább egy kicsit érdekes lenne az élete, mindig felkelti az érdeklődésemet...” Itt van fiúk, röviden megfogalmazva... a nőknek egy olyan férfi kell akinek van élete. Ha gyűjtöttél egy kis tapasztalatot az életedben – karrierben, szociális helyzetekben, érzelmi- és fizikai dolgokban – akkor azt minden nő által aki számít észre fogja venni, már az első találkozás alkalmával is észreveszi. A hozzáállásod, a testtartásod, a ruháid viselete... a tekinteted. Ez az összes tényező kihat hogy „bedobja” a legjobb felszedőszöveget ami létezhet: egy NEM-VERBÁLIS felszedő „szöveg”.

 

Igen, jól hallottad „nem-verbális”. Egy módszer hogy lecsökkentsd a visszautasítási félelmedet az, hogy leveszed a gondolataidról a nagy nyomást hogy bizonytalan helyzetekben cselekedj. Ezt úgy éred el hogy tökéletesíted a Férfi megjelenésedet hogy jelezd a nőknek hogy egy olyan férfi van akinek van célja az életben – hogy összpontosítva vagy és képes vagy olyan érzéseket kelteni amiket minden nő kíván a romantikus kapcsolatokban... egyszóval, hogy olyan férfi vagy akinek legalább egy kicsit érdekes az élete! És ez meglátszódik. Most ereszd meg hogy a nők visszajelezzék az érdeklődésüket irántad, és észre fogod venni hogy könnyedén akcióba lépsz ami csodálatraméltó.

 

Az az ötlet hogy egy gyönyörű nőhöz odalépsz, alacsony státuszú viselkedéssel, és kimondasz valamilyen varázslatos „felszedőszöveget”(amit egy könyvben olvastál) ami valahogy rákényszeríti hogy elhanyagolja a halálos negatív jeleket amiket sugárzol, egyszerűen nevetséges. Értsd meg hogy nincs ilyen varázslat. A nők nem hülyék (legalábbis nem azok akik iránt legtöbbünk érdeklődünk) – lássák hogy ki vagy. Nem kompenzálhatod azt hogy egész életedben hanyagoltad a férfi megjelenésedet (vagy nem is fejlesztetted ki) egy sorozat hihetetlenül okos szavakkal.

 

Csak egy módszer van hogy a használt felszedőszöveg valamennyire sikeres legyen, az pedig hogy csillogó férfi életerővel add át. Ez az erő természetes úton nem jön elő minden férfinál – de ez egy fejleszthető képesség amit mint minden mást egyszerűen úgy lehet megtanulni hogy megfigyeled azokat akiknél természetesen jön. És utánozod a módszereiket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozasi-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr761239986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása