Csajozás

Nem megy a csajozás, a szex? Nincs szerencséd a csajoknál? Vagy csak egyszerûen tökéletesíteni akarod a tudásod a párkapcsolat teremtés területén? Vagy csak az egyéjszakás kalandok mestere akarsz lenni? Akkor megtaláltad azt az oldalt ami neked kell. Több 100 olvasmány, több 1000 oldal, folyamatos frissítés. Leírások a kapcsolat teremtés, az erotika és a szex minden területérõl.

Hirdetés

Utolsó kommentek

Látogatók

A teszt

2009.07.11. 18:27 | ismerkedes | Szólj hozzá!

Írta: Dr. Dennis W. Neder

Internetes honlapja: http://beingaman.com/

 

 

Húú! Az első randi nehéz volt. A második könnyebb – és érdekesebb. A harmadiknál ágyban találtad a lányt. Valahogyan még 3 randi után, pár vagytok. Most, valami közbejött ami közvetlenül befolyásolja vagy akár megakadályozhatja a kapcsolatodat hogy előrébb lépjen – mit teszel?

 

Miért nem lehet a nő egy kicsit olyan mint a férfi?

 

Születésüktől kezdve, a nők tanulmányozzák a kapcsolatokat. Ez folytatódik az életük során. A férfiak viszont nagyon kevés párkapcsolati tréninggel rendelkeznek amikor „kimennek a térre”. Amikor párkapcsolati dolgokról van szó a nők elvárják a férfiaktól hogy nők szintjén kezeljék. Őszintén szólva, a férfiaknak nincsenek meg az eszközeik hogy ezt megtegyék. Így a rossz helyzetet még rosszabbá teszik, úgy hogy elkötelezik magukat még jobban mint szeretnék volna, vagy még rosszabb esetben hazudnak.

 

„A teszt”

 

„A teszt” az a váratlan, megmagyarázhatatlan, kellemetlen helyzet amit a nők férfiakra „dobnak” a párkapcsolatnak ebben a szakaszában. Különféle formája lehet – nem hív fel amikor megígérte, „elfelejti a randit”, vagy akár valami olyan rosszat tesz ami leüti a férfit a székéről.

 

A nők megtanulják a férfiak „tesztelését” már a korai párkapcsolati edzésük idején. Gondolod hogy nem? Hát akkor barátom, te az a fajta pasi vagy aki a céltábla előtt sétálgat! „A teszt” olyan átható a randizós világban hogy még humorral is néznek rá. Ráadásul olyan sűrűn történik meg hogy a legtöbb ember (férfi és nő) nem is fogja fel hogy megtörténik! Biztosan láttál filmeket, olvastál könyveket, vagy cikkeket, stb. ahol úgy tekintenek erre mint „az aranyos helyzet” ahova a férfit rakják hogy megnyerje a nőt.

 

A férfiak tesztelik-e a nőket? Igen – néha megtörténik, de nem túl sűrűn. Az okok a következőek: 1) A férfiak nemigazán tudják tesztelni a nőket. 2) A tesztet arra tervezték hogy osztályozza a szerelmi érdeklődést, és őszintén szólva, a férfiak nem annyira válogatósak mint a nők. 3) A férfiak más technikákat használnak hogy megnyerjék szerelmüket. És 4)A férfiak sűrűn feltételezik (tévesen!) hogy a nők ugyanúgy gondolkodnak mint ők. Amikor a férfiak tesztelik a nőket, akkor az általában akkor van amikor nemigazán érdekli őket a nő. A nők azért tesztelnek hogy megtalálják az „igazi” férfit!

 

A nők olyan férfiakat akarnak akik átmennek a tesztjeiken. Ez jelzi nekik hogy a férfi erős és képes valamint megérdemli a figyelmét. Rontsd el a tesztet és vagy kapsz még több tesztet, vagy elveszíted a nőt.

 

 

 

A teszt felismerése

 

Hogyan tudd meg, hogy mikor tesztel a nő? Hát, ez elég nehéz tud lenni – hacsak nem figyelsz oda nagyon rendesen. Ajánlanám hogy a férfiak maguktól kérdezzék meg először hogy „van-e ennek valami értelme ebben a helyzetben?” és másodszor „a legjobb barátom meg e tenné ugyanezt a dolgot?” Ha a válaszod „nem” ezekre a kérdésekre akkor valószínűleg tesztelnek.

 

A teszteknek sok fajtája van de mindegyiknek ugyanaz a sémája. Ha felismered a sémákat akkor meg fogod látni hogy mikor jönnek a tesztek. Itt vannak a dolgok amikre figyelni kell:

 

-Valami ami teljesen nem illik a lány előző viselkedéséhez

 

-Valami ami teljesen nem illik a helyzethez

 

-A reakciód (vagy a hiánya) valószínűleg egy kritikus párkapcsolati „helyzethez” vagy drámához vezet

 

-Azt várja el tőled hogy „beleugorj valamibe” feleslegesen semmi különös ok miatt.

 

-Ha nem reagálsz akkor valószínűleg a lány elveszíti a tiszteletét irántad, vagy mások veszítik el akiket belerángatott a tesztbe.

 

Túl sok teszt van hogy itt mindegyiket leírjam. A legjellemzőbbekért klikkelj a weboldalamra http://beingaman.com/. Elegendő annyit mondani, ha váratlan helyzet adódik vagy minden a felsoroltak közül, akkor valószínűleg tesztet kaptál.

 

A teszt lerakása

 

A tesztek nem problémák amiket meg kell oldani. Ezek helyzetek amiknek a célja hogy megtudják hogyan fogsz reagálni. Így próbáld fejben tartani a következőt:

 

-Nem vagy párkapcsolatban hogy ellássad a hóbortjait

 

-Tiszteletet érdemelsz és meggondolást az összes dologban ami rátok vonatkozik.

 

-Elvárhatod tőle hogy támogasson és hogy ne hozzon kényelmetlen helyzetbe a barátaid, a családod, a munkatársaid, stb. előtt

 

-Ha mérges leszel, vagy elveszted a fejed, akkor elbuksz a teszten

 

-A célod hogy kezeld a dolgot és a lendületet a lányra helyezd

 

-Ereszd hogy a lány következő cselekedete legyen az eldöntő!

 

Oppá! Elrontottad a tesztet!

 

Sok férfival beszéltem akik elrontották a tesztet. Most mi lesz? Először, gondold át hogy mi történt. Ne légy mérges – értsd meg hogy a lány azt akarja hogy lerakd a tesztet, de erősebben kell dolgoznod. Következő dolog amit tenned kell hogy eldöntsd hogy te leszel az irányító a kapcsolatban – a „hajó kapitánya” más néven. Így abban a helyzetben leszel hogy irányítsd a tesztet legközelebb amikor előjön. Utolsó tanács az hogy légy készenlétben! Előbb vagy utóbb megint le leszel tesztelve.

 

Sok szerencsét!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozasi-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr601240680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása