Csajozás

Nem megy a csajozás, a szex? Nincs szerencséd a csajoknál? Vagy csak egyszerûen tökéletesíteni akarod a tudásod a párkapcsolat teremtés területén? Vagy csak az egyéjszakás kalandok mestere akarsz lenni? Akkor megtaláltad azt az oldalt ami neked kell. Több 100 olvasmány, több 1000 oldal, folyamatos frissítés. Leírások a kapcsolat teremtés, az erotika és a szex minden területérõl.

Hirdetés

Utolsó kommentek

Látogatók

Felszedőszövegek

2009.07.11. 10:15 | ismerkedes | Szólj hozzá!

Írta:Mike Pilinski

Az író weboldala: www.highstatusmale.com

 

A kapott leveleimből ítélve, úgy tűnik hogy a felszedőszövegek használata csaj felszedésre a csajozás szent gráljává vált. Tudod miről beszélek... azokról az „alvilági” pasik csoportjáról akik küldetésen vannak hogy a nők figyelmét magukra irányítsák bárhol és bármikor, amikor csak akarják... egy fantasztikus csodálatosan menő felszedőszöveggel? Lehet hogy te is gondoltál arra hogy használj egyet az alábbiak közül...

 

TOVÁBB A BEJEGYZÉS OLVASÁSÁHOZ>>>

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozasi-tanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr121239987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása